fbpx

Tot ce trebuie sa stii despre plafonierele din baie

Corpurile de iluminat sunt obiecte ce nu lipsesc din nici un spatiu, fiind foarte importante. Fiecare plafoniera este conceputa in asa fel incat sa imbine latura functionala cu cea estetica, avand o calitate superioara.

In functie de forma lor, plafonierele se impart in doua mari categorii: cu suport si fara suport. Cele fara suport se monteaza prin simpla legare a a sursei de lumina de firele electrice, iar mai apoi intreg ansamblul se lipeste direct pe perete.

In ceea ce priveste modelele cu suport, acestea sunt prevazute cu un picior ce coboara nivelul la care este pus becul la o distanta de aproximativ 8-20 cm fata de tavan.

Plafoniera este preferata din ce in ce mai mult, regasindu-se adesea in casele noastre, datorita faptului ca este o solutie excelenta in cazul tavanurilor nu foarte inalte.

Nu putem pune o lustra sau chiar un candelabru daca dimensiunile unei camere nu sunt prea mari. In acest fel, riscam sa cream acea senzatie de aglomerare.

Plafoniera din baie poate sa fie pusa chiar si deasupra oglinzii, pentru a avea o mai buna luminozitate atunci cand ne uitam in ea.

In prezent, aceste elemente de iluminat sunt disponibile intr-o gama foarte variata de modele si nuante, pentru a se integra cu succes in orice stil. Mai exact, in cazul in care vrem sa reconditionam o casa veche si sa pastram spiritul de epoca, putem alege o plafoniera in nuante de maro, care imita cu succes culoarea naturala a lemnului.

Plafonierele moderne sunt recomandate indeosebi stilului minimalist, unde predomina albul, cremul sau orice alt ton deschis.

In ceea ce priveste materialul de fabricare al plafonierei din baie, avem la dispozitie sticla, ceramica sau chiar cristalul, in cazul in care ne dorim o piesa inedita.

Dupa cum bine stim, solutiile de iluminat au rolul de a crea intr-o camera o atmosfera relaxanta si calda, unde sa ne simtim cat mai bine.

Concluzionand, putem spune despre plafoniere ca sunt obiecte moderne folosite pentru iluminat, care se dovedesc a fi eficiente si foarte frumoase in acelasi timp, fiind potrivite atat in baie, cat si in orice alt spatiu din casa.

Interesant!

Cabina de dus sau cada?

Cabina de duș sau cada de baie?

Amenajarea băii poate pune numeroase provocări. Poate, cea mai dificilă alegere este legată de montarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *