fbpx

Lavoar baie sau chiuveta baie pe blat pentru o baie moderna

Lavoare baie si chiuvete baie pe blat pentru amenajarea unei bai moderne de invidiat.

Într-o baie amenajată în stil modern, lavoarul de baie pe blat joacă un rol esențial. Este esential ca vizual alegerea lui este importantă. Pentru a obține efectul dorit, nu există nicio restricție de formă sau dimensiune, ci mai degrabă recomandări pentru combinarea acestora cu restul băii.

Lavoar baie pe blat Bol Foglia

Lavoar baie pe blat bol

Pentru băile clasice si luminoase, în combinație cu blatul din lemn este recomandat o chiuveta baie pe blat bol. Prin forma rotunjită și înălțimea mare oferă un aspect solid si impunator. Unele dintre cele mai căutate modele de chiuvete pe blat este acest model de lavoar baie pe blat bol Foglia. Acesta chiuveta este foarte ușora de montat pe blatul din baie și de integrat într-o amenajare moderna datorită faptului că are linii simple și o formă ergonomică.

Lavoar baie pe blat dreptunghiular Foglia

Lavoar baie pe blat dreptunghiular Foglia

Designul modern pentru baie este pur si simplu definit prin aspectul sau simplu. Liniile drepte, curate, spatiile fara surplusul de obiecte nefolositoare in baie si prezenta chiuvetei de baie cu linii drepte si a formelor geometrice care domina peisajul. Designul modern al acestui tip de chiuveta pentru baie este la un pret exceptional comparativ calitate/pret verifica acest model de lavoar baie pe blat dreptunghiular Foglia si iti poti amenaja baia foarte simplu si nu vei da gres.

Chiuveta baie mica patrata pe blat Oriental Foglia

Chiuveta baie patrata Oriental Foglia

Acest tip de chiuveta baie este varianta petrivita pentru o baie de mici dimensiuni, marimea acestei chiuvete mici de dimensiui reduse este potrivit pentru o baie cu aspect modern. Chiuveta baie mica patrata pe blat Oriental Foglia are margini rotunjite si are o forma patrata ce este usor de montat pe un mobilier de baie ingust pentru o baie foarte bine organizata.

Chiuveta de baie rotunda pe blat Rondo Foglia

Chiuveta baie rotunda

Chiuveta de baie rotunda este ideala peuntru blatul unei bai de dimensiuni mai mari. Din cauza formei rotunde a loavorului montarea ei poate fii dificila daca blatul mobilei de baie nu este destul de spatios. De aceea cand alegem un lavoar de baie rotund trebuie sa tinem cont si de bateria de lavoar ce trebuie montata le blat dar si de lavoarul propriuzis.

Pe siteul Foglia.ro magazin online pentru casa si gradina gasiti o gama variata de lavoare si chiuvete de baie cu montare pe blat, chiuvete suspendate sau chiuvete cu picior si chiar lavoare freestanding

Nu uitati, este foarte important sa masuram de trei ori si sa cumparam o singura data, putem evita o multime de neplaceri nedorite.

Interesant!

Cabina de dus sau cada?

Cabina de duș sau cada de baie?

Amenajarea băii poate pune numeroase provocări. Poate, cea mai dificilă alegere este legată de montarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *