Home / Baie / Modele de lavoar pe blat pentru o baie moderna de invidiat

Modele de lavoar pe blat pentru o baie moderna de invidiat

Într-o baie amenajată în stil modern, lavoarul joacă un rol esențial. Este esential ca vizual alegerea lui este importantă. Pentru a obține efectul dorit, nu există nicio restricție de formă sau dimensiune, ci mai degrabă recomandări pentru combinarea acestora cu restul băii.

 

Pentru băile clasice si luminoase, în combinație cu lemn este recomandat un lavoar pe blat tip bol. Prin forma rotunjită și înălțimea mare oferă un aspect solid si impunator. Unele dintre cele mai căutate modele de lavoar pe blat este vezi acest model lavoarul Foglia Bowl. Acesta este foarte ușor de montat și de integrat într-o amenajare clasica datorită faptului că are linii simple și o formă ergonomică.

 

Designul modern pentru baie este pur si simplu definit prin aspectul sau simplu. Liniile drepte, curate, spatiile fara surplusul de obiecte nefolositoare in baie si prezenta lavoarelor de baie cu linii drepte si a formelor geometrice care domina peisajul. Designul modern al acestui tip de lavoar este la un pret exceptional comparativ calitate/pret vezi aici acest model de lavoar Foglia Squaresi iti poti amenaja baia foarte simplu si nu vei da gres.

Acest tip de lavoar este varianta petrivita pentru o baie de mici dimensiuni, marimea acestui lavoar este una de dimensiui reduse dar in acelasi este potrivit pentru o baie cu aspect clasic. Lavoarul de baie pe blat Foglia Oriental are margini rotunjite si are o forma patrata ce este usor de montat pe un mobilier de baie ingust pentru o baie foarte bine organizata.

Interesant!

Tot ce trebuie sa stii despre plafonierele din baie

Corpurile de iluminat sunt obiecte ce nu lipsesc din nici un spatiu, fiind foarte importante. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *